Jelenlegi hely

A Tisza-tó körül

Elérkezett a II. Országos Szelídmotorosok találkozó ideje, szeptember 1-2-3. A különleges helyszín, különleges összeröffenést ígér. A programok részletesebben itt érhetőek el.

Mivel motoros találkozó nem érhet véget motoros felvonulás nélkül, ezért ebből is különlegeset szerveztünk Nektek. Az idei motoros felvonulás nem csak egy települést fog érinteni, hanem úgy szervezzük, hogy a Tisza-tavat körülölelő gáton meg fogjuk látogatni a tó körüli települések horgászhelyeit, kikötőit, strandjait. Mivel a gáton rendszámos járművek csak gáthajtási engedély birtokában közlekedhetnek, így az engedélyek beszerzéséről a sarudi bázisunkon fogunk tudni gondoskodni. Mint szervező, kötelességemnek éreztem, hogy a túra útvonalát végigjárjam, és Kiss László társunk vezetésével tegnap végig is gurultunk a gáton. Mit is mondhatnék? Egy fantasztikus élmény volt, a gáton lassú tempóban, nézelődve végiggurulni. Ízelítőnek készítettünk néhány képet, de ahogy lenni szokott mindig a legfontosabb képek sikerülnek rosszul... :-( Viszont megvan a dolognak az az előnye, hogy nem lőjük le a poént, a legszebb helyekről. :-) 

Biztos vagyok benne, hogy ez egy olyan történet lesz, amit nem csak a motorosok szeretnének végigélni, ezért kérem azokat a társainkat, akik egyedül érkeznek motorral, hogy a helyszínen, ha érdeklődik valaki a túra iránt, és szívesen eljönne, akkor hozzátok el őt utasként. (NEM CSAK A CSAJOKAT!!)  :-) Ha úgy gondolod, hogy ezt szívesen megtennéd, akkor hozz pót bukót is! :-)

Nézd meg itt térképen!

A gátközlekedés szabályai ITT!

A túra a gurulas.hu-n.

Adatvédelem

A szelidmotorosok.hu portál mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül szabadon látogatható, .....

Tovább....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer