Jelenlegi hely

Játék gyűjtés a Pesti Baba Expo-n 2019.04.28.

Dátum: 
vasárnap, április 28, 2019

A játékgyűjtési akciónkat nagyon sok jó szándékú ember, és több vállalkozás is támogatja. Megkeresett bennünket a Pesti Babaexpo-t szervező és bonyolító vállalkozás, hogy egy ilyen kezdeményezéshez szívesen csatlakoznának, és a rendezvényeiken rendszeresen bizosítanak nekünk gyűjtőpontnak megfelelő helyet. Az együttműködésünk első állomása a Pesti Babaexo volt, ahol a társaink a stand mellett kiállított motorral hívták fel a figyelmüket az eseményen résztvevőknek, illetve az épület előtt a társaink az érdeklődő gyerekeket is motoroztatták.
Mind a kiállított motor, mind a motoroztatás, mind pedig társaink nagy népszerűségnek örvendhettek, és adományokat is szépen kaptunk. Örülni fognak a gyermekkórházakban fekvő kis betegek.

Van egy csomó képünk az eseményről, kattints a képre! >>

Az együttműködés sikeresnek bizonyult, a szervezők éppen úgy meg voltak elégeve motoros társainkkal, mint ahogy mi a rendezvény szervezésével, ezért a következő expokra is szívesen megyünk, illetve a szervezők is szívesen látnak bennünket! Köszönjük a lehetőséget nekik, és köszönjük motoros társainknak a részvételt!

Itt nézheted a folytatást!

Ui.: Ahogy az egyik képen látható, nem csak adományokat, hanem defektet is kapott egyik társunk gépe! :-(

Adatvédelem

A szelidmotorosok.hu portál mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül szabadon látogatható, .....

Tovább....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer