Jelenlegi hely

Diáknap Kossuth Zsuzsa Szakiskola Eger, majd Szent László Gimnázium Mezőkövesd

Dátum: 
szerda, április 17, 2019

Szevasztok! A mai nap is jól kezdődött! + 7fok....
De, (itt a lényeg!) a Dobó laktanya főbejáratához, időben megérkeztek társaim, képviselve Gyöngyöst, Egert, Mezőkövesdet, és Füzesabonyt. (a lányok szépek voltak, és a fiúkkal együtt, humorral, jókedvvel telítve)
08:00-ra közösen bemotoroztunk a helyszínére a Kossuth Zsuzsa Szakiskolába, hogy eleget tegyünk a meghívásnak.

Többi képért kattint a képre! >>

Hatalmas örömmel fogadtak bennünket, és titokban már el is kezdték az osztozkodást, hogy ki melyik motorral vonul be a gyülekező helyszínére.
Mi, akik már csináltunk hasonló dolgot, tudtuk, hogy lesz még egy kis szaladgálás a motorokkal, ha befejeződik a bevonulás a diáknapra. Hát, úgy is lett. A résztvevő tiniket (szépek, és aranyosak voltak) parancsszóval kellet bevezényelni az épületbe.
A búcsú után közösen átpöfögtünk Mezőkövesdre a Szent László Gimnáziumba, hogy tiszteletüket tegyük ott is. A fogadtatás ott is szívélyes, és meleg volt. Fel lehetett ülni a motorokra, és fotózkodni is lehetett. Akinek kérdése volt a vasakkal kapcsolatban, biztos, hogy kielégítő választ kapott. Üdítő, sütemény, zsíros kenyér mindig volt a számunkra. Szép volt, jó volt! Köszönjük a meghívást mind a két iskolának, és diákjainak. Jó volt látni a csillogó szemeket!
(vajon, hány fiatalt mérgeztünk meg, a motorok szeretetével?)

Adatvédelem

A szelidmotorosok.hu portál mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül szabadon látogatható, .....

Tovább....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer