Jelenlegi hely

Székesfehérvári motoros közös dohányzás :-)

Székesfehérvár

2017.07.20-án érkezett hozzánk ismét egy megkeresés, mi szerint az apukától 200 km-re lévő gyerkőc, feltételezhetően nem mindig van "jó kezekben". Kérte a segítségünket, hogy az anyuka, és új párja érezzék, azt, hogy figyelnek rájuk.
Társaink felkeresték az apukát, hogy meggyőződhessünk az állításai igazságtartalmáról, és úgy döntöttünk, hogy meglátogatjuk a kisgyereket. Sajnos információnk nem volt arról, hogy a család odahaza tartózkodik-e, ezért a környékbeli társaink, majd egy héten keresztül figyelték a megadott épület körüli gépjárműmozgást, amiből valószínűsíthető volt, hogy otthon tartózkodnak az érintettek.

A kiruccanást gyorsan kellett megszervezni, mert a nyári időszakban sokan utaznak nyaralni, ezért úgy döntöttünk, hogy 07.29-én el kell mennünk Székesfehérvárra. A találkozási pontról egy gyors megbeszélés után 6 motorral, és 3 autóval mintegy 12 társunk érkezett a helyszínre, ahol apuka közel három hónap után találkozhatott a gyerekkel, és beszélhetett pár mondatot anyukával. Mi addig tisztes távolságban egy árnyas parkolóban elszívtunk néhány cigarettát....

Az apuka későbbi beszámolója szerint, a közös dohányzás hozott némi előrelépést a kommunikációjukban. 

Adatvédelem

A szelidmotorosok.hu portál mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül szabadon látogatható, .....

Tovább....

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer